Partner

SZERVIZ

Az ügyfél kiszolgálása a gép kiszállításával vagy eladásával nem ér véget, a gépek üzemelése a legfontosabb. Ezért társaságunk nagy hangsúlyt fektet a szervizre. Az üzembiztonság, a gyári előírásoknak teljes mértékben megfelelő karbantartást igényel. A tökéletes karbantartást olyan szakembergárda biztosítja, amely a gépek teljeskörű ismeretének birtokában van, és minőségi munkát tud nyújtani elérhető piaci árakon.
A rendszeres karbantartáson túl előfordulhatnak egyéb meghibásodások is, melyek nagy bevételkiesést okoznak mind az üzemeltető, mind a forgalmazó számára. A cél, hogy ezen veszteségeket a minimálisra csökkentsük. Úgy kell dolgoznunk, hogy az ügyfelünk azt érezze, hogy számunkra fontosabb a probléma, mint számára.
A meghibásodások javítási ideje nagyban függ az alkatrész-ellátottságtól, valamint a birtokunkban lévő passzív, illetve aktív tudástól, és természetesen a rendelkezésre állástól. A Vevőszolgálat, kapcsolat a gyártó és felhasználó között, és feladata, hogy a felhasználó kérését, esetleg panaszát továbbítsa a gyártómű felé, és megoldja a problémákat.

Telefon: 30-370 7129

Budapest, Soroksári út 150.
berkosar@berkosar.hu

Vissza a kezdőlapra!